Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy sezon na kurki grzechem byłoby nie zrobić takiej jajecznicy
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 840
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 840
Składniki
Najpierw należy przygotować kurki - oczyścić z resztek runa leśnego. Większe kurki pokroić w drobną kostkę. Najlepiej jeśli mamy malutkie kurki wówczas dodajemy całe.
Na patelni rozpuszczamy masło
Do rozpuszczonego masła dodajemy kurki. przysmażamy na małym ogniu kilka minut aż odparuje sok który wycieknie z kurek
Gdy kurki będą gotowe wbijamy jajka i solimy do smaku.
Smacznego