Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla jajecznicy z pomidorami Szybkie, łatwe i smaczne:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Na patelni zozpuszczamy masło. Następnie wrzucamy pokrojoną w drobną kostke cebule i czekamy az sie zeszkli. W miseczce widelcem roztrzepujemy jajka, przyprawiamy wegeta na oko (nie za duzo), dodajemy ketchup, posiekany szczypior i ścieramy trochę żółtego sera. Jeszcze raz dokladnie mieszamy i wlewamy na gorącą patelnie, na której smaży się cebulka. Kiedy jajka się zetną, śniadanie gotowe:) Wystarczy jeszcze tylko kromka chleba z masełkiem i pomidorem:)