Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne jajka faszerowane z dodatkiem szynki. Prosty przepis, niewiele składników. W sam raz na świąteczny stół.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 396
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 342
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 396
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 342
Składniki
Obrane jajka kroimy na połówki, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem. Szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do żółtek, dokładamy majonez lub serek, doprawiamy do smaku i mieszamy. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Farszem napełniamy połówki jajek, układamy na półmisku i dekorujemy zieleniną.