Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane smakują zarówno same,z pieczywem jak również są doskonałą przstawką na przyjęciach i podczas spotkań z przyjaciółmi
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4326
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8466
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4326
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8466
Składniki
jajka ugotować-ostudzić przekroić na połówki i oddzielić bałka od żółtek. pieczarki pokroic w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie-ostudzić. następnie połączyć żółtka,pieczarki,pokrojony koperek,majonez(najlepiej kielecki,bo ma troche ostrzejszy smak i nie ma potrzeby większego doprawiania farszu)i zmiksować wszystko w mikserze lub blenderem-doprawic do smaku pieprzem. gotową pastą za pomocy szprycy faszerować jajka-na koniec posypać odrobiną pietruszki zielonej lub koperku. SMACZNEGO