Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Rozgrzewamy patelnie. Nalewamy trochę oleju. Na rozgrzana patelnie dać 2 plasterki bekon prostopadle do siebie. Miedzy bekonami wbić jajko . Gdy się trochę przysmazy ulozyc bekon w kolko wokol Jajka .
Na jajko dać posiekana szczypiorek i koperek. Posolic i przyprawic pieprzem. Smazyc do sciecia sie bialka
Bulke pokroic w grube plasterki, dać do naczynia zaroodpornego. Polac olejem i przyprawic vegeta. Dać do piekarnika na jakoś 10 minut w temp.165°C