Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak awokado wspaniale komponuje się z jajkiem i suszonymi pomidorami.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11970
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11970
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 212
Składniki
Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Każdą połówkę awokado układamy w naczynku do zapiekania. W miejsce po pestce wbijamy jajka. Całość posypujemy przyprawami. Zapiekamy w 180 stopniach C około 8-10 minut, aż białko jajka się zetnie. Podajemy posypane migdałami i listkami kolendry.