Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
placek smarujemy majonezem lub serkiem topionym kto co woli, nastepnie na jedna polowe placka ukladamy wedline, ser ,salate, pokrojone w paseczki papryke, posypujemy szczypiorkiem.
kladziemy wszystkiego po troszku zeby nam sie udalo to zwinac w rulonik, zawijamy to folia przezroczysta i kladziemy do lodowki na pare godzin, ja zawsze zostawiam to na noc, zeby wszystko do siebie przyleglo. pozniej rozwijamy i kroimy w male kanapeczki.
to jest na jeden duzy placek, ale ja zawsze robie tych plackow wiecej zalezy ile bedzie gosci.