Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 66
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4992
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 66
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4992
Składniki
Karczek kroimy na plastry, lekko rozbijamy, smarujemy olejem i przyprawiamy. Zostawiamy na kilka godzin, aż się zmaceruje. W płaskim żaroodpornym naczyniu układamy warstwę kotletów, smarujemy majonezem, keczupem i posypujemy pokrojoną w kostkę cebulką. Tak postępujemy z następną warstwą. Najlepiej jak są dwie warstwy. Naczynie przykrywamy folią aluminiową i pieczemy w gorącym piekarniku ok. 1h.