Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 30
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 216
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 262
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 30
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 216
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 262
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry ok.1,5 cm. Posolić, popieprzyć, obłożyć pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem.
Zalewa: kawa, ketchup, ocet, przyprawy razem wymieszać! Zalać karkówkę w brytfance lub naczyniu żaroodpornym. Całość wstawić do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc!
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny! Ostatnie 15 minut piec bez przykrycia!