Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten tydzień jakiś krótki się wydawał, jeśli chodzi o czas do południa. Trzeba było wymyślić coś, co szybko się robi i na dodatek samo ;) No i zrobiło się :D Pysznie na dodatek ;)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 679
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16770
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 105
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 679
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16770
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 105
Składniki
Kaszę mieszamy z pokrojoną w kostkę marchewką, groszkiem, posiekaną cebulą i natką kolendry. Całość zalewamy bulionem, przekładamy do naczynia żaroodpornego, dokładnie rozprowadzamy. Na wierzch układamy białe kiełbaski. Zapiekamy pod przykryciem 30 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.