Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaryzykuję stwierdzenie, że jest dietetyczny ponieważ ma w sobie tyle cukru co banan i tyle tłuszczu co kefir.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Wodę zagotować dodać kawę i gotować na małym ogniu 5 minut. Odstawić do przestudzenia i przecedzić najlepiej przez filtr do ekspresu lub zlać powoli z wierzchu by nie było fusów z kawy. Banana obrać pokroić i przełożyć do naczynia wraz kefirem i kawą. Całość zmiksować i koktajl gotowy.