Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni :-) Moja propozycja to domowy jogurt, który w sam raz ugasi pragnienie w upalne dni i nie tylko.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3349
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 149
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 679
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 85
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3349
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 149
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 679
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 85
Składniki
Truskawki umyj i usuń szypułki, wrzuć do blendera, dodaj kefir, śmietanę i cukier (na taką ilość daję ok. 6 łyżeczek bo lubimy słodkie ale wszystko jest kwestią gustu i smaku oraz zależy od słodkości truskawek). Zblenduj wszystko przez ok. 30 sekund (koktajl powinien mieć jednolity kolor). Przelej do szklanki. Smacznego.