Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle po całym dniu w pracy trzeba przygotować coś na ząb. Lodówka, szafki i coś się znalazło. Wyszło nieźle. Spróbujcie sami :)
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pozostawiamy do ostygnięcia. Szynkę kroimy w drobną kostkę tak samo ser feta. Warzywa konserwowe odcedzamy na sicie. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Dodajemy musztardę, majonez i jogurt. Doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i gotowe. Szybko, prosto i smacznie.