Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto na świecie:) Makaronikowe - alternatywa mazurka;)
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 396
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 203
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 88
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1954
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2790
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10383
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 396
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 203
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 88
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1954
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2790
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10383
Składniki
Dobrze wymieszać białka z cukrem, dodać wiórki, posiekane orzechy. Wstawić do piekarnika 140 st.C (130 st.C termoobieg) na jakies 20 minut, aż ciasto się lekko zarumieni. W międzyczasie zmiksować na krem obrany miąższ mango, mascarpone i sok z limonki. Wyłożyc go na ostudzone ciasto. Na wierzchu ułożyć kompozycję z dowolnych owoców.
Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego:)