Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 715
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 135
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 636
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 233
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 715
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 135
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 636
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 233
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni, blachę wyłożyć papierem do pieczenia.
Ze wszystkich składników (oprócz barwników) zagnieść gładkie ciasto. Podzielić je na cztery części i do każdej części dodać jeden kolor i ponownie zagnieść, aby ciasto miało w miarę jednolity kolor. Każdą część podzielić na pół i zagnieść z innym kolorem ciasta.
Ciasto rozwałkowywać porcjami na stolnicy posypanej mąką na grubość ok. 0,5 cm i wycinać foremkami ciastka. Układać na blasze i piec ok. 10 minut. Smacznego :)