Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, owocowe i pyyyszne :) Moim Chłopcom zdecydowanie posmakowało.
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2363
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 44
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 119
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2363
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 44
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 119
Składniki
Każdą galaretkę rozpuścić w szklance wody. Na dno tortownicy 24cm wkładamy blat biszkoptowy. Śmietankę bardzo dobrze schłodzić i ubić mikserem. Następnie dodać 1 tężejącą galaretkę i delikatnie, dokładnie wymieszać łyżką. Następnie masę wyłożyć na biszkopt i wstawić do lodówki aby masa nieco stężała. Rozmrożone truskawki zmiksować z drugą tężejącą galaretką na mus. Masę truskawkową wylać na masę śmietanową. Ciasto ponownie wstawić do lodówki na kilka godzin aby obie masy zastygły. Smacznego!