Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko,prosto i pysznie.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 40
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 719
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 93
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 40
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 719
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 93
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Składniki
Cębulę kroję w drobną kostkę i surową dodaję do mięsa mielonego. Bułkę moczę w mleku (jeśli akurat nie mamy, to w wodzie) i również dodaję do mięsa. Przyprawiam nie szczędząc - świeżo zmielonym pieprzem i solą . Formuję nasze kotlety i hop na rozgrzany olej, smażę z obu stron na mocny brąz. Smacznego :)