Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne wykorzystanie mięsa gotowanego kurczaka np. z rosołu.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 250
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 413
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 250
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 413
Składniki
Mięso z gotowanego kurczaka oddzielamy od kości ,siekamy nożem i razem z jajkiem ,posiekaną natką ,cebulą ,tartą mozzarellą mieszamy. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem i ziołami prowansalskimi. Jeśli masa jest za rzadka dodajemy trochę bułki tartej. Formujemy kotlety ,obtaczamy w bułce i smażymy na rumiano z obu stron.