Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jak z restauracji a zrobione w domu:)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 663
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 663
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Kotlety schabowe przygotować jak zwykle(w panierce:mąka,jajko,bułka tarta)i usmażyć.
Cebule pokroić na piórka i podsmażyć.
Paprykę i pieczarki pokroić w paseczki i dodac do cebuli.Podsmażyć al dente.Przyprawic do smaku.
Nałożyć warzywa na kotlety i posypać startym żółtym serem.
Zapiekać w piekarniku do roztopienia sera.
Podawać z frytkami lub ziemniakami,
Smacznego:)