Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla pierogów ruskich.
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 263
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 218
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 277
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 263
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 218
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 277
Składniki
Proporcje zależą od tego jak po prostu lubimy jeść i dla ilu osób robimy jedzenie. Przygotowujemy tradycyjny farsz na pierogi ruskie z podsmażonej cebulki, pogniecionych ziemniaków i twarogu. Doprawiamy. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce i smażymy. Można jeść same lub podawać z ulubioną surówką czy sosem.