Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, zdrowa odmiana kotletów - z kaszy jaglanej z dodatkiem pomidorów. smakują zarówno na ciepło i na zimno, z sosem lub bez
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 165
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 244
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 165
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 244
Składniki
Kaszę jaglaną przeplukać na sitku i ugotować w 1 szkl. osolonego wrzątku ok. 15-20 min. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, przesmażyć, pod koniec smażenia dodać pokrojonego w kostkę pomidora, smażyć 1 min. Do ugotowanej kaszy dodać jajko, cebulę, czosnek i pomidora, przyprawić pieprzem i przyprawami. Uformować kotlety i smażyć po kilka minut z każdej strony. Podawać z sosem i ulubionymi warzywami lub surówką. Smacznego :-)