Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 727
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 139
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 647
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 249
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 727
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 139
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 647
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 249
Składniki
Jajka zmieliłem przez maszynkę , dodałem bułkę namoczoną , surowe jajko , przyprawy i zieleninę oraz tyle bułki tartej , aby konsystencja masy pozwalała na ulepienie klopsików. Smażyłem na tłuszczu. Podałem z sosem szczawiowym i młodymi ziemniakami omaszczonymi cebulką przysmażoną z dodatkiem śmietany ( u mnie wiejską ).