Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i obfity obiadek:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 120
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 49
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 120
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 49
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Kapuste oraz cebule kroimy w kostke, mieszamy w misce. Dodajemy mięso, wbijamy jajka, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz suche składniki czyli ryż i kasze, doprawiamy i mieszamy. Z powstałej masy zarabiamy klopsy, które obtaczamy w bułce tartej i lekko podsmażamy na oleju.
SOS: z podanych składników gotujemy sos.
Podsmażone klopsy wkładamy do gotującego sie sosu i gotujemy razem przez 1 godz.10 min na małym ogniu.
SMACZNEGO:)