Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 771
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2378
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 42
Polecam.
Odsłon: 771
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2378
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 42
Składniki
Mięso wyrobic z jajkiem, pieczarkami, cebulą i przyprawami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na wafel, przykryc drugim. Pokroic w kwadraty o boku ok. 10 cm. Panierowac w jajku i tartej bułce. Obsmażyc na złoty kolor. Ułoży pionowo w naczyniu żaroodpornym i zapiekac jeszcze ok. 20 min. Można podlac niewielką ilością wody. Podawac z surówką. Smacznego.