Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
Robimy zwykle naleśniki. Dobrze zrobic je na samym poczatku, jak troszkę poleżą zrobią się miekkie i nie będą się łamały podczas zawijania.
Pieczarki obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Starte pieczarki wrzucamy na patelnie bądz do garnka na rozgrzaną margaryne. Doprawiamy vegetą.
Ser scieramy na tej samej tarce co pieczarki.
Gdy pieczarki wyparuja całą wodę i będą miekkie dorzucamy do nich starty ser. i mieszamy.
Na naleśniki kładziemy farsz i zwijamy.
Obtaczamy w jajku w bułce i smazymy na oleju.
Smacznego!!