Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte danie. Można podać również na kolacje Wigilijną:)
Hummus to bliskowschodni specjał, który jest doskonałym źródłem białka i zawi...
Odsłon: 30
Placki z cukinii i marchewki są świetną alternatywą dla znanych i lubianych p...
Odsłon: 42
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 535
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23674
Hummus to bliskowschodni specjał, który jest doskonałym źródłem białka i zawi...
Odsłon: 30
Placki z cukinii i marchewki są świetną alternatywą dla znanych i lubianych p...
Odsłon: 42
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 535
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23674
Składniki
Smażymy 10 naleśników
Pieczarki oczyszczamy kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Dodajemy cebulę również pokrojoną w kostkę przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy do miękkości.
Nakładamy na środek farsz i składamy w prostokąt. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Podajemy na gorąco z barszczem. Smacznego:)