Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne krokiety od lat robionew moim domu ciesza sie duzym powodzeniem
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 210
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 210
Składniki
Zacznij od usmazenia nalesnikow , powinny byc delikatne i cieniutkie. Przygotuj farsz kapuste zalez wrzatkiem, odcedz i pokroj. Grzyby ugotuj w malym garczku po ugotowaniu posiekaj. W miedzy czasie pokroj cebule w kostke i podsmaz na zloto. Wszystkie skladniki farszu pomieszaj dopraw sola i pieprezm do samaku.
Na nalesniki na srodek naloz farsz i zawijaj po zwinieciu nalesnika obtocz go w mace i jajku a nastepnie w bylce tarce i tak opanierowane przeloz na goracy olej. Usmaz z obu stron i gotowe:)