Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zdrowa, zupa - nawet dzieci się do niej przekonały :)
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Składniki
Cukinię umyć, rozkroić na pół, wydrążyć miąższ z pestkami. pokroić na plastry. Cebulę na plasterki.
Usmażyć na patelni.
Ugotować w bulionie lub w wodzie z dodatkiem 2 łyżeczek masła.
Zmiksować. Dodać przyprawy do smaku. Podawać z grzankami.