Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienne smaki w naszym wydaniu <3
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 723
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 137
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 643
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 244
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 723
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 137
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 643
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 244
Składniki
Brukselkę oczyszczamy, przekładamy do garnka i zalewamy wodą do jej poziomu, dodajemy łyżeczkę cukru. Gotujemy do miękkości, po czym zestawiamy z ognia i studzimy. Miksujemy na gładko, dodajemy marchewki i gotujemy do ich miękkości. Do smaku doprawiamy kminkiem, solą i pieprzem. Przed podaniem dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.