Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy dają do kruchego ciasta śmietanę, ja daję ocet i wtedy jest dopiero kruche... spróbujcie
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 134
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 199
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 263
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 103
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 134
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 199
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 263
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 103
Składniki
Odzielamy żółtka od białek, białka odstawiamy na bok, resztę składników zagniatamy szybko (najlepiej żeby wszystkie składniki miały temperaturę pokojową ). I to tyle reszta składników wedle uznania, można zrobić jabłecznik, sernik, jak kto uważa. Białka możemy zużyć, ubijając pianę jako dodatek na wierzch ciasta lub zrobić bezy.