Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 573
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 573
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
do wywaru wrzucamy pokrajana w kostke marchewke kilka grzybkow galazke lubczyku i doprowadzamy do wrzenia nastepnie wsypujemy kasze wczesniej kilka razy przeplukana w wodzie i ziemniaki pokrojone w kostke doprawiamy do smaku i gotujemy az wszystkie skladniki zmiekna ugotowana zupe posypujemy natka pietruszki
Na talerz zupy wsypujemy okolo 1,5 lyzki kaszy zupa wtedy nie jest zbyt gesta :)Kasze zawsze przeplukuje w wodzie kilka razy aby zupa nie byla bardzo metna smacznego :)