Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4436
Szybka i smaczna
Odsłon: 235
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 145
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 312
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 483
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4436
Szybka i smaczna
Odsłon: 235
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 145
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 312
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 483
Składniki
Wafle pokrusz. Zagotuj wodę i rozpuść w niej cukier. Kiedy woda wystygnie wsyp mleko w proszku, wafle, połowę wiórków.
Dodaj masło i ucieraj. Masę wstaw do lodówki na 40 minut. formuj z niej kuleczki, do środka włóż migdała, całość obtocz w wiórkach.