Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny kurczak, doskonała mieszanka przypraw i ziół, soczysty w środku, a z chrupiącą skórką zewnątrz :) Pycha :)
Polecam.
Odsłon: 945
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 166
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1127
Polecam.
Odsłon: 945
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 166
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1127
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w pióra, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
Kurczaka umyć, osuszyć doprawić solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka i pozostałymi przyprawami. Dodać także cebulę i czosnek.
Kurczaka przełożyć do rękawa do pieczenia i marynować najlepiej całą noc w chłodnym miejscu.
Kurczaka piec w piekarniku przez ok 1 godzinę w temp. 200 stopni, w razie potrzeby zmniejszyć temperaturę. Pod koniec pieczenia przekłuć rękaw.
Smacznego :)