Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chce się zjeść kurczaka inaczej... eksperyment -> efekty pozytywne
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 21
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 21
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Kurczaka umyć, włożyć do miski i zalać sosem worcester. Całość posypać słodką papryką, cząbrem i majerankiem i wymieszać. Odstawić do lodówki na pół godziny.
Na rozgrzaną patelnię (bez oliwy) przełożyć kurczaka i polać go powstałym sosem. Miedzy kurczaka powkładać kilka gałązek rozmarynu. Kurczaka smażyć na małym ogniu do miękkości. Podawać z ziemniakami, ryżem.