Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie dania azjatyckiego.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 423
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23646
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 103
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 423
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23646
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 103
Składniki
Paprykę, marchew obieramy. Paprykę i pora kroimy. Marchew ścieramy na tarce , na dużych oczkach. Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Smażymy na patelni. Dodajemy sos sojowy, imbir, curry. Wszystko mieszamy. Dodajemy warzywa. Wszystko razem jeszcze przez dłuższa chwilę smażymy.
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Makaron możemy połączyć od razu na patelni z kurczakiem i warzywami. Doprawiamy jeszcze do smaku. Podajemy z natką pietruszki. I gotowe!