Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 488
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 739
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 576
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4198
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 488
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 739
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 576
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4198
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do dużego garnka i zalewamy wrzątkiem. Po 5 minutach wodę zlewamy. Na patelni rozgrzewamy o 3 łyżki oliwy i podsmażamy na niej drobno posiekane cebule. Dodajemy kapustę i dusimy całość 30 min pod przykryciem. Łazanki gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i zapiekamy w piekarniku ok. 20 min.