Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 204
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1109
...bez mąki pszennej. Polecam.
Odsłon: 2534
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 204
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1109
...bez mąki pszennej. Polecam.
Odsłon: 2534
Składniki
boczek pokroic w kostke i lekko zrumienić
dodać kiełbase pokrojoną w plasterki,zrumienic lekko i odstawić
do garnaka wlać troche oleju,wrzucic cebule i czosnek,zeszklić
dodac papryke pokrojoną w paski,chwile dusić,dodac świeże pomidory,a nastepnie boczek z kiełbasą
dolac 2 szklanki wody,koncentrat pomidorowy,reszte przypraw i gotować ale nie długo tak z 10 minut
dodać reszte przypraw,na koniec dodac cukier.Lubie kiedy warzywa w leczo są chrupiące,a smak słodko kwasny.
Dodaje duzo koncentraru ,poniewaz lubie intensywny smak.