Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne ptasie mleczko,kolorowe,pięknie się prezentuje na stole:) źródło:przepis Ewy Wachowicz
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 58
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 76
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 102
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 58
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 76
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 102
Składniki
Trzy galaretki rozpuść w osobnych miseczkach,każdą w 2 szklankach wrzątku.Wstaw do lodówki,aby zastygły.
Rozpuść w 1/2 szklanki wrzątku 4-5 łyżeczek żelatyny.Ubij 2 szklanki śmietany kremówki razem z 2 cukrami waniliowymi i 2 łyżkami cukru pudru.
Bitą śmietanę wymieszaj z twarogiem mielonym oraz żelatyną.Galaretki pokrój w kostkę i dodaj do masy serowej.
Całość przelej do dużej tortownicy.Schłodź.Kiedy masa stężeje,na wierzchu sernika ułóż owoce.Zalej je galaretką brzoskwiniową i schładzaj jeszcze 4 godziny.