Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało mi się pierwszy raz natrafić na boczniaka w lesie:) Już wiem gdzie ,więc częściej będę tam zaglądać:) Leśny boczniak różni się od sklepowego aromatem i smakiem. Ale te sklepowe i leśne są przepyszne:)
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7256
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42510
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 285
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7256
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42510
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 285
Składniki
Boczniaka opłukać ,wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka roztrzepać z pieprzem i solą. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i usmażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!