Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 849
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 45
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 314
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 208
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 849
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 45
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 314
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 208
Składniki
na rozgrzana patelnie sypiemy cukier az zrobi sie lukier
pozniej wsypujemy mrozone lub swieze sliwki
nastepnie wszystko mieszamy az bedzie bardzo gorace ,mozna na koniec delikatnie podlewamy 100 ml pliski i zapalamy od ognia na 1 min.
dolewamy delikatnie wody przegotowanej,czekamy az wyparuje tak z min
wykladamy na talerzyki na sliwki dajemy po 2 galki lodow i ozdabiamy calosc mieta