Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 168
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 79
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 168
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 79
Składniki
Porcje łososia posolic, posypac pieprzem, skropic sokiem z cytryny. Odstawic.
Bułkę tartą wymieszac z ziołami.
Roztrzepac jaja.
Rybę oprószyc mąką. Panierowac w jajku i bułce z ziołami. Smażyc na gorącym oleju, na złoto. Podawac z ryżem lum ziemniaczkami (może purree) i surówką (z białej lub czerwonej kapusty). Smacznego.