Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron penne z pieczarkami i fasolką czerwoną z dodatkiem cebuli i przecieru pomidorowego
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 65
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4991
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 65
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 35
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 82
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 83
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 56
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4991
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu Cebulę i pieczarki kroimy w dowolny sposób. Zaczynamy od podsmażenia cebuli,gdy już się zeszkli dodajemy przecier. Mieszamy i dodajemy pieczarki. Przyprawiamy, dolewamy trochę wody i smażymy około 15min. Na koniec dodajemy odcedzoną fasole czerwoną. Mieszamy całość z makaronem i gotowe. SMACZNEGO !!!