Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, pysznie, bezmięsnie ...
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 27
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4508
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 27
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4508
Składniki
Makaron gotujemy al dente w/g przepisu na opakowaniu. Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy (najlepiej) na parze około 15 minut. Mieszamy z makaronem i dodajemy tuńczyka wraz z zalewą. Solimy i pieprzymy do smaku, Posypujemy posiekaną natką. Możemy podać jako danie główne na ciepło lub jako sałatkę na zimno. Smacznego :)