Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 202
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 297
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 202
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 297
Składniki
Grzyby umyć i pokroić w dość duże kawałki i pogotować je chwile. Cebule pokroić w kostkę,dusić na oleju. Paprykę pokroić w paski i dodać do cebuli.
Grzyby dodać do papryki z cebulą. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i resztę składników. Dusić 30min.
Następnie nakładać do słoików i pasteryzować ok 20 min. :)