Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LATWA I SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 723
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 137
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 643
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 244
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 723
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 137
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 643
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 244
Składniki
GOTUJEMY ROSOL WEDLUG UZNANIA.PO JEGO UGOTOWANIU DODAJEMY SIEKANA SZALOTKE ORAZ RESZTE SKALDNIKOW WRAZ Z CIECIORKA OPROCZ SOKU Z CYTRYNY.
GOTUJEMY OKOLO 30 MINUT ,LEKKO STUDZIMY ZUPE I MIKSUJEMY BLENDEREM PRZED PODANIE DODAJEMY SOK Z CYTRYNY BADZ Z LIMONKI (JAK KTO WOLI) DEKORUJEMY WEDLUG UZNANIA.