Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne deser dla każdego!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 710
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 634
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 224
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 710
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 634
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 224
Składniki
Z ciasta francuskiego wycinamy prostokąt o wym. 15x15 Żółtko rezbełtujemy. Banana rozgniatamy na mus. Śliwki mirabelki kroimy drobno.
Owoce układamy na środku ciasta.Polewamy łyżką miodu i posypujemy cukrem pudrem.Zamykamy i sklejamy górę.Smarujemy roztrzepanym żółtkiem.Wkładamy do mocno nagrzanego piekarnika na 200C na ok. 15 min.Po wyjęciu polewamy mleczną czekoladą.