Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 513
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23672
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 115
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 513
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23672
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 115
Składniki
W formie ułożyć warstwę herbatników.
Posmarować masą krówkową( żeby sie łatwjej smarowało wkładam puszkę do gorącej wody na kilka minut)
Znów układam warstwę herbatników
Z mleka ugotować budyń i gorący wylać na ciastka. Ponownie układam herbarniki
Ostatnią warstwę polać polewą.
No i teraz najgorsze ;), czekać do następnego dnia, aby ciastka nabrały wilgoci, chyba , że zrobisz rano, to wieczorem można zajadać;)
Smacznego!!!