Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mozzarella w trochę innym wydaniu niż zazwyczaj. Smacznego.
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 38
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 28
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 38
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 28
Składniki
Dla każdej osoby po jednej Mozzarelli ok. 220 g i 1/2 awokado. Mozzarellę kroimy w plastry, posypujemy bazylią, kroimy pomidora, wycinamy gniazda nasienne, możemy też zdjąć skórkę, jeżeli jest twarda. Przecinamy awokado i wyjmujemy łyżeczką po połówce na porcję. Całość posypujemy bazylią suszoną, polewamy oliwą z oliwek, może być smakowa np. z truflami. Dekorujemy świeżą bazylią. Podajemy np. z bagietką. Smacznego.