Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, gdy masz zapasy ogórków kiszonych z poprzedniej jesieni - ogórki w sam raz nadają się na zupę.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3342
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 148
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 677
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 84
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3342
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 148
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 677
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 84
Składniki
Porcję rosołową zalać wodą, dodać marchew, pietruszkę, seler i gotować ok 40 minut.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę ugotować osobno w wodzie z łyżeczką soli do miękkości.
Ogórki kiszone zetrzeć na tarce lub rozdrobnić w malakserze i dołożyć do zupy, posiekać natkę selera i wrzucić do zupy. Dodać liść lubczyku.
Miękkie ziemniaki dodać na koniec gotowania zupy, zabielić śmietaną. Smacznego !