Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser i borówki jako dodatek do babeczek czasem naprawdę się sprawdza :)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6514
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6514
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
Jajo wymieszać z mlekiem i olejem. Następnie dodać cukier, mąkę, proszek i sodę oczyszczoną, wymieszać. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta i umyte, osuszone borówki.
Następnie rozłożyć pozostałe ciasto i na wierzch kłaść po łyżce masy serowej( w tym celu ser połączyć z cukrem pudrem i mąką). Wierzch wygładzić.
Piec w temp. 170 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem wystudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!